onsdag 21 oktober 2009

Bjarne du vann!

-"Jaha, det menar du? Jag trodde att det var siffrorna som var viktigast," fick jag till förvånat svar igår på tidskriftsdagen när jag pratade med en tidskriftsredaktör. Jag hade precis berättat att det viktigaste för revisorerna på TS är förmågan att ta människor. Visst har vi en devis om att det finns tio siffror och vi kan dem alla men det är bara en grundförutsättning för en TS-revisor att behärska siffror och våra upplageregler. Vi måste tycka om att möta en massa olika människor.

Skavlan som var en av många mycket bra föredragshållare igår på Cirkus har en otrolig förmåga att ta människor på rätt sätt. Gårdagen var inget undantag. Det vete sjutton hur och vad  han gör men nog blev det en mycket skön atmosfär i lokalen när han pratade om hur viktigt det är att låta den intervjuade vara i centrum.

På årets tidskriftsdag var vi från TS för första gången med som samarbetspartner. Vi visade upp webbtjänsten, mediakortet och vår nya analysprodukt med arbetsnamnet PAV. Det som lockade mest var dock det svininfluensasäkrade (inplastade) godiset vi bjöd på. Gratis mediekort under ett år lockade vi också med i en utlottning.


På kvällen, efter en fullsatt middag, delades Tidskriftspriset 2009 ut. Filter var den stora vinnaren med fyra priser. Kanske kan det ses som en reaktion på det som känns som en trend mot allt kortare texter. Twittrande inte minst.  Fokus (TS-upplaga 1hå 2009 29 900 + 27,2%) fick två priser denna gång. Det är alltid roligt att se hur glada alla vinnare blir när deras namn ropas upp.

Grattis säger vi från TS till Bjarne Kristiansen på Annonssäljarna. Du vann ett år med Mediekortet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar